Fietsen voor Roemenië

Stichting Fryslân-Moldova hoopt in April a.s. weer een hulptransport naar Roemeens Moldavië te organiseren. De vracht zal voornamelijk bestaan uit kleding, schoeisel, medische artikelen en verbandmiddelen.

Pootaardappelen. Deze keer gaat er 5.000 kilo nieuw plantmateriaal mee voor het tuinbouwproject.

Fietsen. Tijdens de voorbereidingen kwam er een vraag vanuit Roemenië of er enige fietsen meegebracht konden worden. Deze fietsen wil men ter beschikking stellen voor mensen die op het agrarisch project van de stichting werken. Vaak moeten deze hulpen ’s morgens en ’s avond vele kilometers lopen om op hun werk of weer thuis te komen.

Naaimachines, tuingereedschap en bedden. Ook wordt er weer gevraagd om goed werkende elektrische naaimachines, tuingereedschap en bedden.

Wilt u een of meer van bovenstaande goederen meegeven om de arme mensen in Roemenië te helpen dan kunt u deze artikelen bezorgen bij kringloopbedrijf de Wissel of als dat niet mogelijk is en het opgehaald moet worden even te bellen met de Wissel. Zij zorgen er dan voor dat het in “ de Roemenië-box “ komt.

Wel graag vermelden dat het voor Roemenië bestemd is.                              Zoals velen van u weten is er een hele nauwe samenwerking tussen de Stichting Fryslân-Moldova en kringloopbedrijf de Wissel in Dokkum. Een gedeelte van de opbrengst van de Wissel is bestemd voor hulp voor de arme bevolking van Targu Neamt e.o, in Roemeens Moldavië.

Ook informatie op:   www.dewisseldokkum.nl

About The Author